Rotterdam - Bureau Rijnmond vraagt aandacht voor drie overvallen in Rotterdam

27 maart 2019 12:52
Bron: Politie.nl

Na de uitzending van Bureau Rijnmond van vorige week meldden vier verdachten zich voor twee zaken. Dat is een mooi resultaat en daar hoopt de politie ook deze week weer op. Kijken dus, aanstaande donderdag, naar Bureau Rijnmond.

Drie overvallen
Bij de overval op een filiaal van Wester Union, op de Schiedamseweg in Rotterdam, maakte de overvaller een groot geldbedrag buit. Er zijn beelden van de man, die een opvallende tatoeage heeft.

De dader van twee andere overvallen in Rotterdam had een duidelijke voorkeur voor de ‘Primera’.  Deze keten was op zowel het Stadhoudersplein als op de Kleiweg het doelwit. Vermoedelijk gaat het om dezelfde dader. Kijk naar de beelden en oordeel zelf!
Schoten op woning en kantoor
Twee schietincidenten binnen 24 uur in Rotterdam en in Spijkenisse. Hebben die iets met elkaar te maken? De politie doet daar onderzoek naar en roept getuigen op via Bureau Rijnmond.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.