Rotterdam - Wie stak hardloper neer op Voorburgstraat?

28 maart 2019 13:26
Bron: Politie.nl

Woensdagmiddag rende een 28–jarige man over de Voorburgstraat in Rotterdam-Noord en zag iemand inbreken bij een auto. De hardloper zei er iets van en wordt neergestoken. Bloedend vonden mensen hem in het tunneltje tussen de Voorburgstraat en de Insulindestraat. De politie is meteen een onderzoek gestart en is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie?

De melding van de gewonde hardloper kwam om 15.30 uur binnen bij de meldkamer. Omstanders en andere getuigen boden alle hulp en bellen 112. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn situatie is inmiddels stabiel. De politie startte meteen een onderzoek en praat met getuigen. Ook camerabeelden zijn veilig gesteld. Alles wordt op alles gezet om de dader te achterhalen.

Getuigen gezocht!
De politie is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar die wel bij de groep horen die snel bij het slachtoffer waren en die wellicht iets hebben gezien van het steekincident of iets verdachts voorafgaand aan het incident. Er is rond het tijdstip van het steekincident een man gezien die, zonder hardloopkleren aan, van De Savornin Lohmanlaan richting het Schieplein rende. (Her)kent u deze man? Of heeft u misschien iemand zich verdacht bij een auto zien ophouden of heeft u wellicht schade aan uw auto? Ook als u in de buurt woont en camera’s heeft hangen, ontvangen wij die heel graag. Alle informatie is welkom via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of via WhatsApp op 0610000012, of als u liever anoniem blijft op 0800-7000. Ook kunt het uw tip melden via onderstaand formulier. Ook het uploaden van beelden is daar mogelijk.