Rotterdam - Explosief beschadigt auto's en winkelpand op Schiedamsedijk

28 maart 2019 15:20
Bron: Politie.nl

Een explosief heeft voor schade gezorgd aan een pand aan de Schiedamsedijk en een aantal geparkeerde auto’s. Een vrouw ontdekte vanochtend dat haar auto een kapotte ruit had. Dat bleek bij twee andere auto’s ook het geval. Hierop werd het onderzoek gestart.

Op het eerste oog leken er geen sporen van een explosief te zijn, maar bij nader onderzoek werden bij het rolluik van de horecagelegenheid fragmenten van een ontploft explosief gevonden. De politie onderzoekt wat voor explosief het is geweest. De laatste tijd zijn horecagelegenheden vaker doelwit van soortgelijke acties. De politie houdt alle scenario’s open en neemt mogelijke verbanden mee in het onderzoek.

Omdat onduidelijk is hoe laat het explosief is afgegaan, is de politie dringend op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u beelden die mogelijk van belang kunnen zijn? Of heeft u vannacht iets gezien of gehoord en de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op met 0900-8844. Uw informatie anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.

 

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • 7d24f300ac94042b9e67d18e7bb3f41d