Rotterdam - Wie overviel Gall & Gall Bentinckplein?

8 april 2019 13:50
Bron: Politie.nl

De medewerkster kreeg zondagmiddag een mes te zien en werd gedwongen geld aan de overvaller te geven. Er ontstond een schermutseling waarbij de dader meerdere malen stekende bewegingen maakte richting haar gezicht en een greep in de kassa deed. Niemand raakte gewond. De politie roept getuigen op die iets hebben gezien van deze overval.

Het was zondag rond 17:30 uur toen de overvaller de Gall en Gall aan het Bentinckplein binnenliep. Het gaat om een gezette man, rond de 25 jaar oud, en 1.85 m lang. Hij heeft een klein baardje, droeg een zwart vest met capuchon, zwarte broek met witte streep en had een rode, plastic boodschappentas bij zich. De man vluchtte vanuit de winkel naar rechts, langs de Albert Heijn, in de richting van de Statensingel. Heeft u informatie, hoe klein dan ook, geef dit dan a.u.b. door via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.
Ziet u de man lopen? Onderneem in verband met uw eigen veiligheid geen verdere actie, maar bel direct 112! U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.