Twee verdachten aangehouden na steekincident in Den Haag

Foto: politie.nl

13 april 2019 09:06
Bron: Politie.nl

Een melder belde zaterdag 13 april rond 1:30 uur de politie over een steekincident in de Drebbelstraat. Agenten troffen daar een 37-jarig slachtoffer met steekwonden aan, die vervolgens werd vervoerd naar het ziekenhuis. De politie hield twee mannen van 32 en 34 jaar uit Rotterdam aan. Onmiddellijk werd een onderzoek opgestart.

Vermoedelijk is de aanleiding voor het incident een ruzie tussen drie bekenden. De mannen waren die avond met elkaar op stap geweest en in een auto kregen ze ruzie. Terwijl zij de ruzie op straat uitvochten,  bleek het slachtoffer twee keer te zijn gestoken in zijn arm. Toegesnelde agenten hielden de 32-jarige verdachte, die een steekwapen bij zich droeg, in de Drebbelstraat aan. Het steekwapen namen zijn daarbij in beslag. Ook hielden agenten daar de 34-jarige verdachte aan. Tijdens de aanhouding van de twee ontstond er een worsteling. Hierbij raakte een agent gewond aan zijn knie. Hij moest zijn dienst afbreken en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Iets gezien?
De districtsrecherche Den Haag-Zuid  zoekt nog getuigen. Hebt u iets gezien of gehoord? Of hebt u camerabeelden van de ruzie en het steekincident? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. 0800-7000.