Morgen in Bureau Rijnmond; ‘Uit het niets’ bewusteloos geslagen. in Rotterdam

Foto: politie.nl

17 april 2019 13:58
Bron: Politie.nl

Deze week in Bureau Rijnmond aandacht voor onder andere een zware mishandeling in de Prof. Poelslaan in Rotterdam.

Zware mishandeling

Op maandag 3 december 2018, om ongeveer 20:50 uur werd daar zonder enige reden een man bewusteloos geslagen. Hij liep door de klap een zware hersenschudding op en kon pas na drie maanden weer aan het werk. Gelukkig zijn er beelden van de mishandeling beschikbaar, die worden getoond in Bureau Rijnmond.

Overval

Al eerder werden in Bureau Rijnmond beelden getoond van twee overvallen die wellicht met elkaar te maken hebben. Twee mannen overvielen een tankstation aan de Adriaan Volkerlaan en (mogelijk dezelfde) daders overvielen een Poolse supermarkt aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam. Zij zijn nog niet herkend en daarom worden de beelden nogmaals getoond.

Rossig haar en krullen

Een zaak die ook al eerder in Bureau Rijnmond is geweest, is de beroving van een 84-jarige dame in Schiedam. Zij werd zaterdag 5 januari hardhandig beroofd op de Delflandseweg. De tasjesdief trok daarbij zo hard aan haar handtas, dat de vrouw op de grond viel. Hij liet haar achter met een gebroken bovenarm, oogkas en bovenkaak.  Kijk naar het verhaal en help de politie deze zaak op te lossen. De dader heeft een (nogal) opvallend signalement.

Carjacking

Een 22 jarige Rotterdammer werd vrijdagavond 5 april rond 21.00 uur onder bedreiging van een vuurwapen bijna van zijn auto beroofd op de Hendrick Sorchstraat in Rotterdam. Hij werd bedreigd met een vuurwapen en geslagen. De dader is gevlucht zonder de auto en liet het slachtoffer gewond achter.

Hilledijk

Zaterdagmiddag 13 april kwam een 27-jarige Rotterdammer om het leven na een felle brand in een pand aan de Rotterdamse Hilledijk. De brand is vermoedelijk aangestoken. Een team van 20 rechercheurs is een uitgebreid onderzoek gestart en uit de eerste resultaten blijkt dat het vermoedelijk gaat om brandstichting.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.