Verdachte schietpartij Nieuwe Binnenweg op Nationale Opsporingslijst in Rotterdam

Foto: politie.nl

7 mei 2019 21:15
Bron: Politie.nl

Silfano Junior Monteiro (25) is op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. De politie verdenkt hem ervan op 1 januari geschoten te hebben op Faisal Mssyeh, Faisal –beter bekend als rapper Feis- overleed. Het schietincident vond plaats op de Nieuwe Binnenweg.

De broer van Faisal werd ook geraakt en raakte ernstig gewond. Het schietincident lijkt voort te komen uit een onbenullige caféruzie. Een conflict waar de broers niets mee te maken hebben.

De politie deed uitgebreid onderzoek en vroeg getuigen om tips. Het spoor leidde naar Monteiro. In februari gaf de politie zijn naam en foto vrij. Ondanks alles weet Monteiro nog steeds uit handen van de politie te blijven. Sinds 7 mei staat hij op de Nationale Opsporingslijst en is er een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die in zijn aanhouding resulteert.

Silfano Junior Monteiro, ook wel ‘Fano’ genoemd, is geboren op 13 februari 1994 en heeft een forse lichaamsbouw. Hij zou zich in het buitenland kunnen schuilhouden, maar het is ook mogelijk dat Monteiro in Nederland is ondergedoken.

Heeft u Silfano Monteiro ergens gezien, weet u waar hij verblijft of waar hij sinds 1 januari is geweest? Geef het door aan de politie. Tippen kan ook middels een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen; bel dan 079 - 34 58 999.