Donderdag in Bureau Rijnmond in Rotterdam

Foto: politie.nl

12 juni 2019 14:45
Bron: Politie.nl

Deze week worden in Bureau Rijnmond onder andere beelden worden getoond van een overval in Barendrecht en een straatroof in Rotterdam. Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, wordt wekelijks aandacht gevraagd voor dit soort misdrijven, in de hoop dat de kijkers van het programma kunnen helpen bij het oplossen daarvan.

Overval en straatroof

De overval in Barendrecht vond plaats op 26 februari bij een autoverhuurbedrijf aan de Kooiwalweg en daarbij werd een medewerker geslagen. Er zijn beelden van de dader net als bij de straatroof in Rotterdam. Die werd gepleegd op 15 mei op de Frederikstraat.

Verkeersruzie

Dat het in het verkeer niet altijd pais en vree is in het verkeer moge duidelijk zijn, maar dat het dan uitmondt in een zware mishandeling is een andere uiterste. Toch overkwam het een man op 21 mei op de Van Citterstraat in Rotterdam. Hij werd zwaar mishandeld naar aanleiding van een verkeerssituatie.

 

Schietincidenten

Verder in deze aflevering aandacht voor een twee schietincidenten. Eén op de Allard Piersonstraat en één op de Beukendaal, beiden in Rotterdam.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.