Drie overvallen en meer in Bureau Rijnmond in Rotterdam

Foto: politie.nl

26 juni 2019 11:17
Bron: Politie.nl

In deze aflevering van Bureau Rijnmond laat de politie beelden zien van drie overvallen, een diefstal en de beschieting van een café. Daarna gaat Bureau Rijnmond de zomerstop in en is op 5 september weer terug. Tot die tijd kunt u de politie voor actuele zaken sowieso volgen op politie.nl, Facebook, twitter enz. en u kunt natuurlijk ook zaken terugkijken op Bureaurijnmond.nl

Overvallen

In deze aflevering worden beelden getoond van de overval op een horlogemaker aan de Hordijk in Rotterdam, op een woning aan de Beijerlandselaan in Rotterdam en op een supermarkt in Vlaardingen. Bij die laatste zat het de overvaller niet mee. De kassalade die hij had buitgemaakt werd hem weer afgenomen door het personeel en vluchten werd hem ook moeilijk gemaakt. Uiteindelijk wist hij wel weg te komen, zonder buit!

Bedreiging/ Schieten

Er is geschoten op een café aan de Bergsingel nadat er binnen ruzie was geweest. De schutter staat op beeld en de politie doet een beroep op de kijker van Bureau Rijnmond om informatie.

Diefstal

Er zijn ook beelden van een man die op slinkse wijze een telefoon meeneemt uit een café. Hij past een ‘slim’ trucje met een papiertje toe

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.