Bureau Rijnmond; help de politie misdrijven oplossen. in Rotterdam

Foto: politie.nl

11 september 2019 10:39
Bron: Politie.nl

In Bureau Rijnmond worden wekelijks beelden van misdrijven getoond en de politie hoopt dat de kijkers van dit regionale Opsporingsprogramma vervolgens kunnen helpen de misdrijven op te lossen.

Cold Case

Vorige week werd aandacht besteedt aan een Cold Case, nl. die van Helio Steward. Helio werd in 1993 doodgeschoten in Schiedam. Na de uitzending kwam een aantal tips binnen en de politie zet het onderzoek onverminderd voort.

Overvallen

Donderdag 12 september zal Bureau Rijnmond aandacht besteden aan twee overvallen, een woninginbraak en een babbeltruc. De overvallen werden gepleegd op de Pietersdijk en de Gruttostraat in Rotterdam terwijl de woninginbraak werd gepleegd in Capelle aan den IJssel. Daar werd uit een woning aan het Ringvaartpark een kluis gestolen. Inhoud was zo’n 80.000 euro aan sieraden

Babbeltruc

Aan de Kellogplaats in Rotterdam was een 94-jarige bewoner bijna slachtoffer van een babbeltruc. Maar hij was alert en trapte er niet in. Er zijn goede beelden van de drie verdachten.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.