Twee straatroven en een overval in Bureau Rijnmond in Rotterdam

Foto: politie.nl

28 april 2021 13:01
Bron: Politie.nl

Opnieuw vragen politie en justitie de hulp van kijkers van Bureau Rijnmond bij het oplossen van misdrijven. Er worden onder andere beelden getoond van een straatrover en een overvaller.

Straatroven

Op metrostation Nieuw Verlaat in Rotterdam is twee keer, kort na elkaar, iemand beroofd van zijn (dure) muts. Er zijn van beide incidenten goede beelden beschikbaar.

Overval

Op de Franselaan in Rotterdam is een Poolse supermarkt overvallen door een man. Hij droeg een zwart mondkapje, maar de beelden zijn goed en wellicht dat iemand weet wie de overvaller is.

Verkeersongeval

Op de A29, ter hoogte van Mijnsheerenland, is op donderdag 22 april een auto deĀ  shop van een tankstation binnengereden. De bestuurder raakte zwaar gewond en de schade was groot. Wie heeft de auto eerder die dag (of kort voor het ongeval) gezien?

Mieraskerk

Deze week worden in Bureau Rijnmond de beelden herhaald van de verdachte die op dinsdag 30 maart een vuurwerkbom plaatste bij de Miersaskerk in Krimpen.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.