Beelden van overvallers, dieven en een spuger in Bureau Rijnmond in Rotterdam

Foto: politie.nl

4 mei 2021 08:35
Bron: Politie.nl

In bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma op RTV Rijnmond, vragen Openbaar Ministerie en politie wekelijks aandacht voor verschillende misdrijven. De hoop is dat de kijker van het programma informatie kan geven die helpt de misdrijven op te lossen.

Overvallen

In deze aflevering wordt onder andere aandacht gevraagd voor een overval op de Oude Binnenweg en de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Van de overvaller zijn beelden beschikbaar.

Spuger

Er zijn ook beelden van een man die het kennelijk niet kon verkroppen dat hij (net als iedereen) aan moest sluiten in een rij voor de kassa. Spugen en een klap met grote gevolgen was het resultaat.

Telefoons

In Dordrecht werden 30 telefoons gestolen in een school. De politie zoekt de verdachten en ook van hen zijn beelden beschikbaar.

Franselaan

Vorige week toonde de politie beelden van een overvaller op de Franselaan in Rotterdam. In deze zaak kan zij nog wel tips gebruiken. Vandaar deze week een herhaling van dit item.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.