Bureau Rijnmond roept hulp in van kijkers in Rotterdam

9 juni 2021 11:44
Bron: Politie.nl

In Bureau Rijnmond vragen politie en Openbaar Ministerie wekelijks aandacht voor misdrijven in de hoop dat de kijker waardevolle informatie kan/wil delen.

Deze week onder andere beelden van overvallers van een supermarkt in Schiedam en van een jongeman die pint na de afpersing van een Rotterdammer. De pinner wordt nu nog onherkenbaar getoond omdat het vermoeden bestaat dat hij minderjarig is.

Bij een Antilliaanse supermarkt aan de Groene Hillerdijk is een handgranaat neergelegd. Er ontstond geen schade, maar dat is geen reden om deze zaak niet hoog op te nemen. Er zijn beelden van de verdachte.

Vorige week vroegen wij in Bureau Rijnmond aandacht voor een brandstichting aan de Schaarweide in Rotterdam en een heftige zaak aan de Kringdans in Capelle aan den IJssel. Daar kwam de bewoner door een misdrijf om het leven. In beide zaken is nieuwe informatie en daarom ook deze week aandacht daar voor.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.