Drie mannen op heterdaad aangehouden na woningoverval Rotterdam

21 juni 2021 16:10
Bron: Politie.nl

Overvallen worden in je eigen woning is iets wat je niet snel vergeet. Maar wat is het fijn, dat door een tip van een alerte getuige en snel optreden van agenten er meteen drie mannen konden worden aangehouden.

Maandagmiddag 21 juni werd er rond 14.00 uur aangebeld bij een 68-jarige vrouw aan de Wolphaersbocht in Rotterdam. Toen zij open deed, werd zij overlopen door drie mannen en bedreigd met een mes. Gelukkig raakte zij niet gewond. De mannen gingen er vandoor met persoonlijke bezitinngen van de vrouw waaronder telefoons en een pinpas.

Agenten gingen meteen op de melding af en op zoek naar de overvallers. Aan de hand van een signalement hielden zij al snel twee mannen in de omgeving aan. Een deel van de buit is terug gevonden. Ook belde een alerte getuige met de politie, nadat iemand probeerde te pinnen bij een automaat. De man maakte zich verdacht en hierop werden agenten gealarmeerd. De man bleek een van de verdachten te zijn van de woningoverval. Ook hij is aangehouden. De mannen zijn 34, 39 en 41 jaar en komen uit Polen en Slowakije. Het onderzoek wordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Heeft u informatie en nog niet gesproken met agenten? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of door onderstaand formulier in te vullen. Anoniem kan ook via 0800-7000.