Help misdrijven oplossen, kijk Bureau Rijnmond in Rotterdam

19 oktober 2022 07:53
Bron: Politie.nl

Deze week wordt in Bureau Rijnmond aandacht gevraagd voor vijf misdrijven waarbij de politie de hulp van het publiek goed kan gebruiken.

In de nacht van 15- op 16 oktober jl werd in Dordrecht de 36-jarige Remsley Eisden uit Dordrecht doodgeschoten. Wie heeft iets gezien? Wie heeft informatie of beelden?

Ook deze week weer aandacht voor een zgn. geval van bankpas-fraude. Dit keer was een dame uit Krimpen het slachtoffer.

Een 41-jarige Chileen werd ontvoerd in Rotterdam en vervolgens twee weken lang vastgehouden en mishandeld in een woning in Den Haag. Wie kan meer vertellen over deze zaak?

In Rhenen was een 96-jarige man te goed van vertrouwen. Hij liet een man in zijn woning die zich uitgaf voor medewerker van een waterleidingbedrijf. De rest is historie; de man raakte veel geld en sieraden kwijt. Wie herkent de verdachte?

In de nacht van zondag op maandag 10 oktober werden de bewoners van de Juliana van Stolberglaan in Rozenburg opgeschrikt door een enorme knal. De voordeur van een van de woningen was opgeblazen. De politie zoekt getuigen.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • 298d3b8ba11cbb1787431eb1a9ba1f90