Help misdrijven oplossen; kijk Bureau Rijnmond in Rotterdam

18 januari 2023 10:22
Bron: Politie.nl

Donderdag worden in Bureau Rijnmond vier nieuwe zaken getoond in de hoop dat de kijker kan helpen bij het oplossen daarvan.

Poging doodslag
Vlakbij speelplaats de Vuurpklip in Rotterdam vond een steekpartij plaats. Een 18-jarige man uit Rotterdam raakte gewond. Er worden beelden getoond van één van de daders.

Inbraak
Afgelopen herfstvakantie is ingebroken in een basisschool aan de IJsvogellaan in Bleiswijk. Met gestolen pinpassen werd daarna op meerdere locaties bijna 16.000 euro gepind. Bij diverse pinautomaten staat een verdachte herkenbaar op beeld.

Zware mishandeling
Een 24 jarige FC Twente supporter ging samen met zijn vrienden op 11 november 2022 naar de voetbalwedstrijd Sparta tegen FC Twente. Bij het verlaten van het stadion werd hij zwaar mishandeld

Overval
De medewerkers van een supermarkt aan het Ambachtsplein in Rotterdam werden twee keer in één week slachtoffer van een overval. Beide keren werd een kassamedewerker bedreigd met een mes. De politie zoekt getuigen.

Erasmusbrug
De politie is, onder leiding van het Openbaar Ministerie, een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de uitingen die zijn geprojecteerd op de Erasmusbrug tijdens de jaarwisseling. Het OM is van mening dat de uitingen strafbaar zijn.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.