Rotterdam - Tieners aangehouden voor overval supermarkt

7 augustus 2016 00:13
Bron: Politie.nl

Zaterdagavond rond 20.40 uur ontving de politie een melding van een overval op een supermarkt op de Beukelsdijk in Rotterdam. Drie gemaskerde, gewapende mannen eisten geld en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor in de richting van het spoor. Twee verdachten werden al snel gearresteerd. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte.

Bij de grote zoektocht die de politie direct opzette met onder andere een helikopter en speurhonden werden al snel twee verdachten aangetroffen bij de spoortunnel. Het gaat om Rotterdammers van 15 en 17 jaar. Omwille van de zoektocht op en rond het spoor was het treinverkeer tussen Rotterdam en Schiedam korte tijd gestremd. Naar de derde verdachte wordt nog gezocht. Het gaat om een man die tijdens de overval een masker droeg, donkere broek en sportschoenen en een grijs trainingsjack met capuchon.

Het onderzoek naar de overval is in volle gang. Mensen die ten tijde van de overval in de buurt waren en iets is opgevallen, of die meer of andere informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via onderstaand tipformulier, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • 88da57ccdd29a8156112980a6e3cc3be