Rotterdam - Politie zoekt getuigen overval Pizzakoerier

15 augustus 2016 13:35
Bron: Politie.nl

De politie op zoek naar getuigen van de overval op een Pizza-bezorger van 7 augustus jl.

Die zondagmiddag, om ongeveer 16.50 uur wilde een Pizzabezorger een bestelling afleveren aan de Bas Jungeriusstraat in Rotterdam. Plotseling kwamen drie jongens om hem heen staan en zij bedreigden hem mondeling. Hij moest mee naar de overkant van de straat en daar nam één van hen de pizza’s uit de koffer van de bezorger.

De pizza’s werden op een fiets geladen en de verdachte ging er vandoor. Twee anderen bleven bij het slachtoffer en namen nog een klein geldbedrag weg uit zijn tasje. Daarbij werd de bezorger geslagen. Daarna gingen ook deze twee er vandoor.

Korte tijd later kon één van de verdachten in de omgeving worden aangehouden. Deze 16-jarige Rotterdammer is overgebracht naar een politiebureau en na verhoor heengezonden. Hij blijft wel verdachte. De politie is nog op zoek naar de andere twee en kan informatie van getuigen goed gebruiken. Heeft u informatie of bent u getuige geweest van de overval, neem dan contact op met de politie eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • 70aec4603a73bdf4f5a0d8d49b7fddcc