Oost-Souburg - Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval

10 oktober 2016 11:51
Bron: Politie.nl

Een 48-jarige Vlissinger is na een eenzijdig ongeval op de A58 aangehouden. De man en de drie andere inzittenden raakten gewond nadat de auto nog door onbekende oorzaak in de sloot belandde. De bestuurder had mogelijk te veel gedronken.

Zeeland-West-Brabant
De politie kreeg op zondag 9 oktober rond 18.09 uur de melding van het ongeluk. Ter plaatse bleek dat een 35-jarige Vlissingse en 36-jarige Vlissinger mogelijk uit de auto waren geslingerd. De bestuurder en een 50-jarige Vlissinger, eveneens inzittende, waren inmiddels vermoedelijk zelfstandig uit de auto gekomen. Alle vier de inzittenden waren gewond. De 35-jarige vrouw en 36-jarige man zijn per traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. De bestuurder en de 50-jarige man zijn naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.
Alcohol
De bestuurder moest ter plaatse een blaastest doen. Hij blies een ‘F’, mogelijk had de man dus te veel gedronken. Daarop is hij formeel aangehouden, maar moest hij gezien de aard van zijn verwondingen naar het ziekenhuis. Daar is bloed bij hem afgenomen.
Onderzoek
In de auto zaten ook twee honden zij zijn in een asiel ondergebracht. De verkeersongevallenanalysedienst heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De snelweg was daarom enige tijd afgesloten.

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • c75d26145cee428448a43636b59116b5