Rotterdam - 'Bureau Rijnmond'

7 december 2016 14:14
Bron: Politie.nl

Donderdag 08 december zendt TV Rijnmond opnieuw ?Bureau Rijnmond? uit, het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie.

Babbeltruc
Ook deze week zijn er weer voldoende redenen om naar de uitzending te kijken. Zo worden er beelden getoond van een groep oplichters, die door middel van een geraffineerde babbeltruc een dame in Dordrecht ruim 1100 euro armer weten te maken. Er zijn duidelijke beelden van de verdachten.
Gouvernestraat
In Rotterdam is een bejaarde man voor de tweede maal overvallen in zijn woning. In plaats van de thuiszorg, komen er twee mannen aan zijn deur met heel andere bedoelingen.
John
Verder aandacht voor een woninginbraak in Heinenoord en nieuwe vragen in de zaak rond de 20-jarige Chi Yin Luong (John)uit Maassluis die 21 november dood naast het spoor van Maassluis-West werd gevonden.
Rosestraat
In de Rosestraat in Rotterdam werd 25 november een zwaargewonde vrouw aangetroffen. Wat is daar gebeurd? De dame zelf herinnert zich niets van deze ochtend. Misschien dat de kijker van ?Bureau Rijnmond? informatie heeft?
Selma Lagerlöfweg
Op 29 oktober werd een vrouw door een onbekende man belaagd op de Selma Lagerlöfweg. Zij werd de bosjes ingetrokken en naar de bedoeling van de man kun je slechts raden. De politie hoopt op informatie

?Bureau Rijnmond? is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • 11d94ef53fe69a18feb573720b3fb839