Rotterdam - Politie zoekt dader steekincident na vechtpartij Eendrachtsplein

17 december 2016 07:19
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar de man die zaterdagochtend 17 december een andere man neerstak in de omgeving van het Eendrachtsplein. Het steekincident vond plaats tijdens een vechtpartij. Het slachtoffer liep hierbij diverse verwondingen op en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling.

Rond 5.00 uur kreeg de meldkamer een melding dat er een vechtpartij zou zijn in de omgeving van het Eendrachtsplein waarbij 10-15 personen met elkaar op de vuist waren. Aanleiding zou een ruzie zijn bij een eetgelegenheid even verderop aan het Hermesplantsoen. Een persoon pakte tijdens het vechten een steekwapen en verwondde een andere man (23 jaar uit Rotterdam) daarmee op diverse plaatsen. De dader rende vervolgens direct weg in de richting van de Nieuwe Binnenweg.
Ambulance en onderzoek
Een ambulance kwam direct ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te verlenen en mee te nemen naar het ziekenhuis. Meerdere politieeenheden stelden  ondertussen een onderzoek in naar de dader. Hij wist echter te ontkomen en is nog niet aangehouden.
Tips?
De politie zet het onderzoekt voort. Zo is er een sporenonderzoek gedaan en is er gesproken met diverse getuigen. Tips zijn nog welkom. Hiervoor kan contact worden opgenomen via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • e8cdc77c0fd4ff0fbde26fc009094df7