Rotterdam - Onderzoek naar schoten in woning Rotterdam

19 december 2016 15:27
Bron: Politie.nl

Een getuige belde zondagavond 18 december geschrokken de politie nadat zij rond acht uur schoten had gehoord vanuit een woning aan het Benneveld. Meerdere mannen renden vervolgens vanuit dat huis weg. De politie trof geen gewonden aan. Wel werd de bewoonster van het betreffende pand aangehouden, nadat er sporen van vuurwapengeweld werden gevonden.

Een aantal schoten zorgden er zondagavond voor dat een bewoonster aan het Benneveld in Rotterdam naar buiten keek. Zij zag toen meerdere mannen uit een woning wegrennen en alarmeerde direct de politie.

Agenten troffen in eerste instantie een donkere woning aan. Maar op aanbellen kwam er toch iemand aan de deur. De vrouw weigerde de politie binnen te laten, maar omdat er geen duidelijkheid over eventuele gewonden was, betraden zij toch de woning. De agenten troffen geen gewonden aan, maar wel sporen die bevestigden dat er een vuurwapen was afgegaan.

De 34-jarige bewoonster werd daarop aangehouden. De twee aanwezige kinderen zijn ondergebracht bij familie.

Informatie
De politie onderzoekt de zaak. Alle informatie is welkom! Getuigen kunnen zich melden via onderstaand formulier of telefonisch via 0800-6070. Anoniem tips doorgeven? Dat kan bij M. 0800-7000.

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • 55ff6a2b09d2f282ea2a7ddc621996e7