Rotterdam - Politie Rotterdam zoekt getuigen van beroving

20 december 2016 16:23
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een beroving die op 19 december in Rotterdam plaatsvond. Bijzonder aan deze beroving dat dat de dader een vrouw was.

Een 21-jarige vrouw zat die maandagochtend om 06.39 uur op het bankje van de bushalte aan de Heemraadssingel, vlakbij de Robert Fruinstraat. Uit het niets verscheen ineens een vrouw die het slachtoffer met een groot mes bedreigde. De dader had een (bivak)muts  op haar hoofd en eiste geld. Het slachtoffer schrok en probeerde weg te rennen, maar de vrouw kwam achter haar aan en probeerde haar nog te steken.
Tijdens het wegrennen liet het slachtoffer haar tas vallen en die werd door de dader opgepakt en meegenomen. De vrouw rende weg in de richting van de Robert Fruinstraat. 

SIgnalement
Het slachtoffer zag dat onder de muts van de dader blonde stukjes haar uit staken. De dader was ongeveer 1.65 m lang en had een normaal postuur. Ze was in het zwart gekleed en sprak gewoon Nederlands zonder een bepaald accent .

Was u getuige?
Heeft u deze beroving zien gebeuren of weet u wie het gedaan heeft? Of heeft u andere tips die helpen in het onderzoek? Bel dan de recherche van district Stad van de politie in Rotterdam of bel anoniem naar 0800-7000.

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Rotterdam

  • 646b5f6381bade603c0e90fa4fc1c359