Rotterdam - Vrouw aangehouden voor aanrijding Posthumalaan

8 mei 2017 16:38
Bron: Politie.nl

Zondag aan het eind van de middag is er een 29-jarige man op zijn fiets aangereden op de Posthumalaan in Rotterdam-Zuid. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Een 28-jarige vrouw uit Hellevoetsluis meldde zich later op het politiebureau en vertelde dat zij de bestuurster was. Ze is aangehouden.

Zondagmiddag rond 18.00 uur stak het slachtoffer de Posthumalaan over in de richting van de Veemstraat en Laan op Zuid. Een personenauto kwam van de Erasmusbrug en reed richting Maashaven. De fietser werd op een oversteekplaats aangereden en raakte zwaar gewond. Hij is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Waar de man overstak, is nog niet helemaal duidelijk. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De vrouw, die de jongen vermoedelijk aanreed, is aanvankelijk doorgereden en meldde zich later op de avond bij een politiebureau. Ze is aangehouden en wordt verhoord.

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op. Heeft u die avond iets gezien of gehoord dat meer duidelijkheid kan geven over de aanrijding, en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Zuid-Holland Rotterdam

  • 8799e6d88fe6de27f8fac1f8b0076482