Rotterdam - Donderdag 15 juni in 'Bureau Rijnmond'

14 juni 2017 16:43
Bron: Politie.nl

Donderdagmiddag, na het nieuws van 17.00 uur, is op TV Rijnmond ?Bureau Rijnmond? te zien. ?Bureau Rijnmond? is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie.

Diefstal
Na afloop van het Techno feest ?Voodoo? in de Ferro Doom aan de Keileweg, wordt de tas van een vrouw die daar de tickets scant, gestolen. Het gaat om vier personen die goed te zien zijn op de beelden. Herkent u ze?
Stoffelijk overschot
Op 8 mei jl. is op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam een man begraven van wie de identiteit onbekend is. Tijdens een havenbeschermingsoefeningop woensdag 12 april werd zijn lichaam aangetroffen in de Rijnhaven aan de zijde van de Antoine Platekade. De man bleek door verdrinking om het leven te zijn gekomen. Databanken zijn uiteraard gecheckt, maar tot nu toe heeft niemand aangegeven de man te missen. Wie weet wie deze man was?
Mishandeling
Een 27-jarige Rotterdammer werd door onbekenden in elkaar geslagen en liep nekletsel op. Het slachtoffer had met een vriend een horecagelegenheid aan de Schiestraat bezocht en hij verliet de kroeg tussen 23.45 en 00.00 uur. Op de Schiekade, vlakbij de tunnel onder het spoor, kwam hij een vrouw en een paar mannen tegen en er ontstond een woordenwisseling, die al snel ontaardde in een ruzie. Het slachtoffer kreeg klappen en wist naar het Hofplein te lopen en alarm te slaan. De politie was er snel bij, maar de daders waren al weg. De man was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij een nekwervel gebroken had. Getuige?Belt u dan naar 0900-8844 en vraag naar de recherche van Rotterdam Stad. Anoniem belt u naar 0800-7000.
Inbraak
Om het aantal autodiefstallen te verminderen staat er in oktober 2016 in een parkeergarage in de Hartmanstraat een lokauto van de politie. Op de camera van deze lokauto is te zien dat er wordt ingebroken in de auto door twee mannen.Naar aanleiding van het kenteken hebben we de identiteit van één van de mannen kunnen vaststellen. We zijn nog op zoek naar de andere man.

 
TGO Coolsingel
Het onderzoeksteam Coolsingel van de politie eenheid Rotterdam bekijkt, onder leiding van een officier van justitie, alle beschikbare beelden van de ongeregeldheden rondom de voetbalwedstrijd Excelsior ? Feyenoord op zondag 7 mei.

?Bureau Rijnmond? is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Het programma is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

 

Zuid-Holland Rotterdam

  • 91eaefa983722d19be65352da01716d4