Rotterdam - Politie onderzoekt overval winkel Rotterdam-Zuid

27 juni 2017 14:28
Bron: Politie.nl

De politie onderzoekt de overval op een textielzaak aan de Vuurplaat in Rotterdam-Zuid, die dinsdagochtend plaatsvond. Ze komt daarbij graag in contact met getuigen. Bij de overval raakte niemand gewond.

Iets na half elf komt een man de winkel binnen. Hij bedreigt de kassière met een mogelijk vuurwapen en gaat er met een geldbedrag vandoor. Getuigen zien hem met een andere man wegrennen. Deze man verkende vermoedelijk voorafgaand aan de overval de winkel. Agenten gingen direct naar de Vuurplaat en startten een onderzoek naar de twee verdachten. Dat heeft vooralsnog niet tot een aanhouding geleid.

 
Tips?
Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000. De verdachte die de medewerkster bedreigde droeg donkere kleding en had een bivakmuts met legerprint op. De andere verdachte droeg een jas met capuchon, een petje met een rode bies en een donkerblauw trainingspak.