Rotterdam - Inbraken en overvallen in ‘Bureau Rijnmond’.

25 januari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Een inbraak in de Bospolderstraat in Rotterdam, waarbij uitstekende beelden van de verdachten zijn gemaakt, en een straatroof in de Witte de Withstraat. Zomaar twee zaken waar ‘Bureau Rijnmond’ deze week onder andere aandacht voor vraagt.

Inbraak en straatroof
Bij de inbraak aan de Bospolderstraat worden onder andere beelden getoond van een verdachte die met een flatscreen onder zijn arm wegloopt. Zijn maatjes kiezen ook het hazenpad, maar zijn keurig vastgelegd door een bewakingscamera. Van de straatroof aan de Witte de Withstraat ook goede beelden van twee verdachten die een man mishandelen en beroven van zijn bril. 
Tweemaal gewelddadige dood
Daarnaast ook aandacht voor twee ernstige misdrijven, waar geen beelden van beschikbaar zijn. Namelijk de gewelddadige dood van een 55-jarige man in Capelle aan den IJssel en de gewelddadige dood van Adyan Koeiman. Zij werd op 15 januari dood aangetroffen in een woning aan de Mathenesserweg in Rotterdam. In beide gevallen is de hulp van het kijkerspubliek dringend gewenst.
Overval
In de Kinderdijkstraat in Rotterdam is een bouwmarkt overvallen. De daders gingen grof te werk en wisten te ontkomen op een scooter. Er zijn beelden van de twee waarbij vooral hun helmen opvallen.
Gorinchem
Tot slot nog aandacht voor een zaak in Gorinchem. De politie is op zoek naar een hardloper die op woensdag 06 december jl., om ongeveer 17.00 uur een meisje te hulp schoot op de Stadswal (Westzijde), nadat zij door een man was vastgepakt en bedreigd. De hardloper bracht het meisje veilig thuis, maar is zelf onbekend gebleven. De politie komt graag met hem in contact.

Redenen voldoende om donderdagavond naar ‘Bureau Rijnmond’ te kijken. De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.