Rotterdam, Schiedam, Hellevoetsluis - Halfnaakte inbrekers en meer … in Bureau Rijnmond

22 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Inbrekers in zwarte kleding, met bivakmutsen, sjaals voor hun gezicht. In bureau Rijnmond zijn al veel beelden van verdachten getoond in diverse uitdossingen. Maar inbrekers met een ontbloot bovenlijf en op blote voeten zijn nog niet eerder in Bureau Rijnmond geweest. Deze week wel.

Ingebroken
In Hellevoetsluis  werden in de nacht van 1 op 2 februari in liefst acht personenauto’s ingebroken, waarbij navigatiesystemen en airbags de buit vormden. Bijzonder is de manier waarop de daders de auto’s open kregen. Van de inbrekers zijn beelden. Wie (her)kent ze?

Scherpe beelden
Scherpe beelden van een inbreker die zijn slag sloeg in twee woningen aan de Boezemkade in Rotterdam. Van de kijkers van Bureau Rijnmond wordt gevraagd wie hem herkent.

Dief vergeefs achtervolgd
Een 14-jarige jongen gaat met twee vrienden met de metro naar Rhoon. Als de metro op station Zuidplein stopt, grist een onbekende jongen een mobieltje uit zijn hand en rent weg. Het slachtoffer laat het er niet bij zitten en zet de achtervolging in. In de naastgelegen parkeergarage weet hij de dader te achterhalen, maar de buitgemaakte telefoon is dan al verdwenen. Van de dief zijn goede beelden.

Geslepen babbeltruc
Een 78-jarige inwoonster van Schiedam werd op 13 maart slachtoffer van een geslepen babbeltruc. Bureau Rijnmond laat in een reconstructie zien wat er die dag gebeurde.

Bureau Rijnmond
De uitzending van ‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.
Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

Zuid-Holland Rotterdam

Inbraak
  • e1c82e84c54f46599edfb02c914b4c44