Den Haag - Recherche zoekt getuigen poging overval

20 september 2016 11:25
Bron: Politie.nl

Een groep nog onbekende mannen drong maandag 19 september om 20.35 uur een woning aan de Morgenzonlaan binnen. De verdachten mishandelden twee bewoners en riepen om geld. Zonder buit verliet de groep de woning. De recherche onderzoekt de poging tot overval en zoekt getuigen.

Agenten kregen een melding dat een groep van ongeveer acht personen een woning aan de Morgenzonlaan binnendrong. In de woning bevonden zich verschillende personen waarvan er twee mishandeld werden. Enkele personen uit de groep van ongeveer acht mannen riepen om geld maar verlieten na de mishandeling vrij snel de woning. Een deel van de groep is in een auto gestapt en weggereden. Ambulancepersoneel vervoerde de twee slachtoffers, 28 jaar en afkomstig uit Den Haag, naar een ziekenhuis. De recherche onderzoekt de zaak.
Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze poging overval of heeft u andere informatie die voor de recherche van belang is? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.