Den Haag - Cold Case 's-Gravenzande in Team West

11 december 2018 11:50
Bron: Politie.nl

In het Staelduinsebos in ’s-Gravenzande werd op zondag 9 december 2007 het stoffelijk overschot gevonden van een tot op heden onbekend gebleven man. Het gaat om een blanke man van 25 à 35 jaar. Vandaag in het opsporingsprogramma opnieuw aandacht voor de zaak. De volgende zaken komen ook aan bod:

Openlijke geweldpleging in MCH Westeinde | Den Haag
Op 7 juni 2018 komt een man voor behandeling op de afdeling eerste hulp in het MCH Westeinde. Hij was eerder die avond op straat mishandeld door een onbekende man die in het ziekenhuis wederom verschijnt en de mishandeling voortzet. Er worden camerabeelden getoond.    
XTC tabletten verzonden via PostNL loket Van der Kunststraat Den Haag
Op 24 september pakt een onbekende man een pakketje in bij een servicepunt van PostNL aan de van der Kunststraat in Den Haag. Hij biedt dit ter verzending aan. Het pakketje blijkt onbestelbaar en wordt onderzocht om de afzender te achterhalen. Hierbij wordt een hoeveelheid XTC pillen aangetroffen. Er worden foto's getoond.
Oplichting Marktplaats | Den Haag
In oktober biedt een man een camera te koop aan op Marktplaats. De overdracht van de camera vindt dan vervolgens plaats op 7 oktober bij Starbucks op het Centraal Station in Den Haag. Een vrouw betaalt de verkoper via een betaalapp op haar mobiele telefoon. Later blijkt dat er geen geld is bijgeschreven op de rekening van de verkoper. Er worden camerabeelden getoond.
Tips Whats app tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApptiplijn: 06-17214856.