Schiedam en Rotterdam - Elf bekeuringen bij verkeerscontroles Rotterdam en Schiedam

30 augustus 2016 12:38
Bron: Politie.nl

Bij verkeerscontroles op de Hargalaan in Schiedam en op de Mijnsherenlaan in Rotterdam zijn op 29 augustus in totaal 11 bekeuringen uitgedeeld.

In Schiedam besloten vier weggebruikers zich niets van de maximumsnelheid aan te trekken en zagen hun acties ‘beloond’ met een bekeuring. Een weggebruiker negeerde een stopteken van de politie en een ander reed met een in 2006 ongeldig verklaard rijbewijs.
In Rotterdam werden automobilisten bekeurd voor het rijden zonder gordel en vanwege te donker getinte ruiten. Een bromfietser maakte gebruik van het fietspad, waar dat niet mocht.
Onderweg naar de controleplaats in Rotterdam zagen agenten op de Maasboulevard een man uit een auto hangen. Hij was dronken en was hevig aan het braken. De agenten hadden de man niet zien rijden en konden hem dus niet aanhouden wegens rijden onder invloed. Wel kreeg hij een rijverbod opgelegd van 5 uur. Korte tijd later negeerde de man dit rijverbod en zagen agenten hem wel rijden. Hij kreeg een proces-verbaal voor het rijden tijdens het rijverbod.

Zuid-Holland Rotterdam-Rijnmond Schiedam

  • 9daf9e7af770c934d7068951c4e1dbf8