Schoonhoven - Verdachte van dealen in drugs wederom aangehouden

3 april 2019 12:59
Bron: Politie.nl

De politie heeft dinsdag 2 april in Schoonhoven wederom een 21-jarige man uit Langerak aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen .

Eerder dit jaar was de man al aangehouden in een onderzoek naar een poging woninginbraak met geweld in Schoonhoven. Tijdens zijn fouillering werd een hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen. De verdachte is gehoord over het dealen in drugs en is daarna heengezonden omdat hij uiteindelijk niet betrokken bleek bij de poging woninginbraak. De man is na zijn vrijlating direct daarna weer gaan dealen. De recherche en agenten van team Krimpenerwaard hielden hem dinsdag op heterdaad aan voor de handel in drugs.

Voor de poging woninginbraak met geweld werden in maart drie andere verdachten aangehouden. Het gaat om twee Schoonhovenaren van 17 en 18 jaar en een 18-jarige uit Polsbroek. Twee verdachten werden tijdens het inbreken bij de woning aan de Ereprijs in december 2018 betrapt door de zoon van de bewoners waarna er een worsteling ontstond. De verdachten wisten toen nog te ontkomen.