Spijkenisse - Politie zoekt getuigen van overval op drankzaak Spijkenisse

25 augustus 2016 16:22
Bron: Politie.nl

Het Regionaal Team Overvallen van de politie Rotterdam zoekt getuigen van een overval die op woensdag 24 augustus plaatsvond.

Rond 13.20 uur kwam een onbekende man een Gall & Gall-vestiging aan de Sterrenhof binnen. Hij liep naar de medewerkster achter de kassa, trok een mes en er ontstond een worsteling tussen de dader en de medewerkster. De medewerkster wist zich los te rukken en rende de winkel uit en riep om hulp. Ze bleef ongedeerd. De overvaller ging er zonder buit vandoor, eerst lopend en vervolgens op een fiets, hij ging richting Poolsterstraat.

Signalement
De dader was een man met een normaal postuur van 1.80 - 1.85 m lang. Hij was licht getint en sprak accentloos Nederlands. Hij droeg witte schoenen, een lichte jogging- of trainingsbroek en donkere bovenkleding met capuchon. De dader droeg een bruine sjaal of doek aan de onderkant van zijn gezicht en hij had zwarte handschoenen aan.
Wie de overval heeft zien gebeuren of de man heeft zien aankomen en/of vluchten, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat geldt ook voor degenen die de man aan de hand van het signalement herkennen of andere informatie hebben die helpt in het onderzoek. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionale Team Overvallen van de politie in Rotterdam.