Huizen - Aangepaste openingstijden politiebureau tijdens de zomer

30 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Tussen maandag 18 juni en vrijdag 7 september heeft het politiebureau in Huizen aangepaste openingstijden. Maandag, woensdag en vrijdag is het politiebureau open.

Tijdens de zomerperiode is het bezoekersaanbod lager dan in de overige periode. Hierdoor heeft de politie besloten om tijdens de zomer de openingstijden aan te passen. Dat betekent niet dat we de burger niet goed van dienst kunnen zijn. Door de sluiting kunnen de beschikbare agenten meer op straat werken. De politie is en blijft aanwezig in de wijken om samen te werken aan veiligheid

De openingstijden tijdens de zomerperiode:

Maandag:        09.00 - 17.30 uur
Dinsdag:          Gesloten
Woensdag:      09.00 - 17.30 uur
Donderdag:     Gesloten
Vrijdag:             09.00 - 17.30 uur

 
Andere contactmogelijkheden met de politie
Er zijn ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de politie. Hieronder een opsomming:

Aangifte op afspraak
Het is mogelijk om een afspraak te maken voor het doen van aangifte op het politiebureau naar keuze. Via 0900-8844 kan de afspraak gepland worden op het gewenste moment waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de aangever en de politie.  

Aangifte via internet
Aangifte doen kan tegenwoordig eenvoudig via internet, via de site www.politie.nl. Het gaat hier om de zogenaamde eenvoudige misdrijven, waarbij er geen zicht is op een dader.

Contact met de wijkagent
Wilt u weten wie uw wijkagent is? Kijk dan onder het kopje mijn buurt op  www.politie.nl.
Na de zomer
Vanaf maandag 10 september is het politiebureau in Huizen weer geopend volgens de gebruikelijke tijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.