Den Haag - Twee mannen aangehouden na aantreffen Amelia

7 september 2018 13:18
Bron: Politie.nl

De politie hield donderdagavond 6 september in Den Haag een 50-jarige man en een 26-jarige man aan die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij de vermissing van Amelia en haar mogelijk onderdak hebben geboden. De beide mannen zijn afkomstig uit Den Haag.

De 14-jarige Amelia was sinds zondag 26 augustus vermist, nadat zij gisterenavond in de buurt van een woning in Den Haag was aangetroffen is zij overgebracht naar het politiebureau. Bij het aantreffen van Amelia zijn ook de twee mannen aangehouden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Zij worden verdacht van het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag. De recherche doet onderzoek naar hun betrokkenheid bij de vermissing. De verdachten zitten in alle beperkingen, wat betekent dat zij alleen met hun advocaat contact mogen hebben. 

Tips?
Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze vermissing te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Verwijderen foto’s
De politie verspreidde tijdens deze vermissing een foto van Amelia met als doel haar te vinden. Deze foto is inmiddels verwijderd. Wij doen een beroep op mensen die foto’s van haar hebben gedeeld of verspreid deze eveneens te verwijderen.