Nederland - Opsporing verzocht

28 februari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

In Opsporing Verzocht onder meer aandacht voor een aanrijding vlakbij Eindhoven. Een vrouw wordt op de fiets aangereden door een automobilist, waarbij zij zwaargewond raakt. De automobilist rijdt door.

Op zaterdagavond 6 januari fietst een vrouw rond 23.35 uur vanuit Nuenen in de richting van Eindhoven. Als ze bij een kruising oversteekt, wordt ze aangereden door een voorbijrijdende auto. Kort na de aanrijding wordt een Volkswagen Polo teruggevonden met schade aan de voorzijde. Vermoedelijk is dit de auto die de vrouw aanreed. De politie zoekt vanavond getuigen die mogelijk iets gezien hebben dat kan helpen duidelijk te maken wat er precies is gebeurd.

Alle zaken in de uitzending op een rij:

Amsterdam: man overleden in ziekenhuis
Nieuwegein: beschieting
Enschede: dood Ali Aydin
Hoogeveen: dood Marcel Hoogerbrugge
Bemmel: gewelddadige woningoverval
Nijmegen: overvallen geldautomaat en tankstation
America: overval gokhal

Uiteraard wordt er een terugkoppeling gegeven van de zaken uit de vorige uitzending.

Uitzending
Opsporing Verzocht is elke dinsdag van 21.20 uur tot 22.05 uur te zien op NPO 1. Woensdag 28 februari rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2.

Online tippen
Online tippen kan via politie.nl/opsporingverzocht. Als u op een zaak klikt, komt u uit bij het online tipformulier van de politie. Uw tip wordt direct naar de mailbox van het onderzoeksteam verstuurd.