Bergen op Zoom - Man slaat op de vlucht na mishandeling

16 april 2017 13:32
Bron: Politie.nl

Een 29-jarige Bergenaar is aan de Poolsterstraat opgepakt. De man wordt verdacht van het mishandelen en bedreigen van zijn ex-partner.

Zeeland-West-Brabant
De politie kreeg op zaterdag 16 april rond 4.40 uur kregen wij een melding van mishandeling en bedreiging in een woning in de wijk Borgvliet. Daarbij zou mogelijk ook een mes gebruikt. Ter plaatse hoorden wij dat de verdachte had geprobeerd het slachtoffer geprobeerd had te wurgen en haar had geslagen. Ook zou hij haar bedreigd hebben met een mes. De verdachte zou onder invloed van alcohol zijn en er met zijn auto vandoor zijn gegaan.

 
Achtervolging
Agenten troffen de auto, met daarin de verdachte, ter hoogte van de Gagelboslaan aan. Toen hij de politie zag reed hij met hoge snelheid weg. Door de veel te hoge snelheid verloor de man even later de macht over het stuur en klapte op een hoge stoeprand en kwam hierdoor tot stilstand aan de Poolsterstraat. Hij probeerde nog weg te rennen, maar hij werd al snel door agenten ingerekend. De man bleek inderdaad onder invloed van alcohol en reed bovendien zonder geldig rijbewijs. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Zuid-Holland Zevenhuizen

  • a0d1a4fb5522125b69467e6037214520