Den Haag - Reconstructie schietincident Delft in Team West en Opsporing Verzocht

23 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Op vrijdag 6 april rond 10.00 uur wordt een man beschoten in de Amalia van Solmslaan in Delft. De verdachten gaan ervandoor in een witte Peugeot die later in Brabant wordt aangetroffen. De zaak kreeg al eerder aandacht in Team West. Er wordt een reconstructie getoond van het incident. Verder komen de volgende zaken in Team West en Opsporing Verzocht aan bod:

30.000 euro beloning voor gouden tip in liquidatiezaak | Zoetermeer
Op dinsdag 25 april 2017 worden vader en zoon van Doorn in de Edisonstraat in Zoetermeer doodgeschoten. Het OM looft nu een beloning uit voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.
Geweldplegingen Peperstraat | Delft
Op 17 mei rond 05.15 uur worden in de Breestraat en de Peperstraat in Delft knallen gehoord en raken twee panden beschadigd. Getuigen zagen twee mannen op een scooter wegrijden. Het is niet ondenkbaar dat zij zelf gewond geraakt zijn. Op dinsdag 8 mei was een pand aan de Peperstraat ook al doelwit van geweld. Er volgt een getuigenoproep.
Overval tankstation Vrijheidslaan | Delft
Op zondag 29 april overvalt een gewapende man een tankstation aan de Vrijheidslaan in Delft. Hij komt de zaak binnen met een capuchon over zijn hoofd en bedreigt de medewerkster met een vuurwapen en wil geld. De medewerkster weet zich te verschuilen en werkt niet mee. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte.
Overval Jumbo Vrijheidslaan | Delft
Op dinsdag 15 mei overvalt een gewapende man een supermarkt aan de Vrijheidslaan in Delft. Hij bedreigt het personeel met een vuurwapen en wil geld uit de kassa. De overvaller gaat er met een geldbedrag vandoor. Mogelijk is dit dezelfde dader die op 29 april het tankstation overviel. Er worden camerabeelden van de verdachte getoond.
Tips WhatsApptiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApptiplijn: 06-17214856. 
Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Opsporing Verzocht iedere dinsdag om 20.30 uur en op woensdag herhaald rond 12 uur.