Zoetermeer - Getuigen gezocht van poging straatroof

11 februari 2019 14:14
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een poging straatroof op zondagavond 10 februari op de Meerzichtlaan. Hierbij raakte een 15-jarige jongen gewond aan zijn hand.

Rond 22.45 uur meldde het slachtoffer zich aan het bureau in Zoetermeer. Hij vertelde dat hij rond 20.30 uur op de fietsbrug van de Meerzichtlaan fietste, toen hij opeens door een man met een donkere huidskleur van zijn fiets werd geduwd. De verdachte bedreigde de jongen vervolgens met een steekwapen en vroeg om geld. Het slachtoffer maakte een afwerende beweging en raakte hierbij gewond aan zijn hand. De verdachte rende vervolgens weg en sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Het slachtoffer is later op de avond naar de huisartsenpost gegaan.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien van de poging straatroof, of op een andere manier informatie hebben over dit incident. Hebt u iets gezien of gehoord? Belt u dan de politie via het nummer 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via het nummer 0800-7000.