Zoetermeer - Politie zoekt getuigen van beroving Belvederebos

30 maart 2019 14:46
Bron: Politie.nl

Aan het Belvederebos werd vrijdagavond 29 maart rond 21.45 uur een man slachtoffer van een gewelddadige beroving toen hij met een bestelauto kwam aanrijden. Zijn belagers gingen er met de inhoud van zijn auto vandoor. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kwam rond 21.45 uur met zijn bestelauto aanrijden op het Belvederbos. Toen hij zijn bestelauto parkeerde werd hij vermoedelijk door zes personen belaagd en met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen. Hij wist uiteindelijk aan zijn belagers te ontkomen, maar kon niet voorkomen dat de daders er met de inhoud van zijn bestelauto vandoor gingen. Waarschijnlijk zijn zij er in een donkerkleurige personenauto vandoor gegaan.
Signalementen
Het zou gaan om een licht getinte man, een donker getinte man en vier mannen die vermoedelijk gezichtsbedekking droegen.
Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die vrijdagavond in de omgeving van het Belvederebos getuigen zijn geweest van deze gewelddadige beroving. Iets gezien? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.