Getuigen zware mishandeling Mosterdakker gezocht in Zoetermeer

Foto: politie.nl

28 juni 2019 16:03
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling op de Mosterdakker op vrijdagmiddag 21 juni. Hierbij raakte een 56-jarige Zoetermeerder zwaar gewond aan zijn oogkas.

Rond 16.30 uur reed het 56-jarige slachtoffer op zijn scooter op de Mosterdakker toen hij een scooterrijder aansprak op zijn rijgedrag. Deze jongen was hier niet van gediend, bedreigde het slachtoffer en gaf vervolgens een trap tegen de scooter van de 56-jarige man. Hierdoor raakte de scooter beschadigd en viel de man op de grond. Toen het slachtoffer wilde opkrabbelen, gaf de verdachte hem een vuistslag op zijn oog. Vervolgens reed de verdachte weg en sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan, waar een op drie plaatsen gebroken oogkas werd geconstateerd.

Signalement verdachte
Blanke huidskleur
16 à 17 jaar oud
Circa 1.70 a 1.75 meter lang
Normaal postuur
Droeg een zwarte helm met microfoontje aan de linkerzijde
Zwarte korte jas en donkere broek
De jongen reed op een witte scooter van het merk Kymco met op de bagagedrager een bak in een vervaagde kleur groen.

Getuigen gezocht
De recherche van Zoetermeer komt graag in contact met getuigen van de mishandeling of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.