Blerick - Dodelijk schietincident Klingerbergsingel in Opsporing Verzocht

18 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht zal in de komende uitzending op dinsdag 24 april aanstaande aandacht besteden aan het grootschalig onderzoek naar een dodelijk schietincident aan de Klingerbergsingel in de nacht 21 op 22 augustus 2017.

Reconstructie
In de uitzending vragen het Openbaar Ministerie Limburg en de politie met een uitgebreide reconstructie de hulp van het publiek. Komende donderdag worden er opnames gemaakt door politie samen met medewerkers van het televisieprogramma. In verband met de opnames zal een gedeelte van de Klingerbergsingel, nabij de plaats delict van het misdrijf, voor enige tijd worden afgesloten voor het lokale verkeer.

Ook worden er in Zoetermeer en Amersfoort televisieopnames gemaakt voor de reconstructie van Opsporing Verzocht. In Zoetermeer is de auto die gebruikt is bij het misdrijf gestolen, diezelfde auto is later uitgebrand teruggevonden in Amersfoort. Daarnaast worden er ook bewakingsbeelden van het schietincident gedeeld in de reconstructie, in de hoop om meer informatie en tips te krijgen.
Uitzending
De uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 24 april om 20.30 uur te zien op NPO1. Tips over dit dodelijke misdrijf kunnen door kijkers, tijdens en ook na afloop, gedeeld worden met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Bekijk ook de dossierpagina voor meer informatie over dit onderzoek.