In Dalem is dit jaar nog geen inbraak gemeld

Foto: Pixabay

19 juni 2020 08:00
Bron: 112 Dalem

Gemiddeld wordt er elke drie uur ergens in Nederland ingebroken of een poging daartoe gedaan. De teller staat voor de eerste vijf maanden van dit jaar voor Dalem op 0, (nagenoeg) evenveel als in dezelfde periode vorig jaar.

Het aantal woninginbraken en het aantal pogingen daartoe in Dalem is dit jaar gelijk gebleven. In totaal werd er in de eerste vijf maanden van dit jaar door de politie nog geen enkele inbraak of -poging geregistreerd in de Zuid-Holland plaats. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er eveneens 0, zo blijkt uit data die door Alarmeringen.nl is verzameld.

Provincie Zuid-Holland noteerde een daling van 17,1 procent tot 2661. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog 3209. Bij de provincies gaat Zuid-Holland aan kop met 2661 inbraken of pogingen daartoe, gevolgd door Noord-Holland en Noord-Brabant met respectievelijk 2337 en 1800 stuks.

Hoewel inbrekers Dalem dus links lijken te laten liggen, wordt er op andere plekken wel degelijk ingebroken. Benieuwd waar? Je kunt het eenvoudig per postcode bekijken via onderstaande kaart.

Bekijk alle beschikbare data, ook specifiek voor de plaats Dalem en provincie Zuid-Holland, in het dossier Woninginbraken.