Politie onderzoekt overval in Zwijndrecht en zoekt getuigen

Foto: politie.nl

13 mei 2019 16:19
Bron: Politie.nl

Vrijdag 10 mei, om ongeveer 16.10 uur is een winkel aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht overvallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Bedreiging

De overvaller kwam de zaak binnen en hield zich daar waarschijnlijk korte tijd op. Hij liep daarna naar de kassa en wekte de indruk iets af te willen rekenen. Toen de kassière de kassalade opende trok de overvaller een mes en bedreigde daar de kassière mee. Die deinsde achteruit waardoor de dader de kans kreeg geld uit de kassa te pakken en daarna te vluchten.

Witte pet

De overvaller is vermoedelijke eerder die dag, om ongeveer 13.00 uur, ook al in de zaak geweest en drentelde daar wat rond. Uiteindelijk kocht hij toen frisdrank, maar gedroeg zich wel vreemd. Het gaat om een jongeman met een witte pet met rode en zwarte letters.

Getuigen

De politie stelde direct een onderzoek in, maar de dader werd niet gevonden. Om deze zaak toch op te kunnen lossen, is zij daarom op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Heeft u informatie over de mogelijke dader? Neemt u dan svp contact op met de politie op 0900-8844 of met ‘M’ Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.