Adverteren op Alarmeringen.nl

Voor advertentievragen kunt u contact opnemen met Massarius, de exclusieve advertentiepartner van alarmeringen.nl. Een simpel mailtje is al genoeg.


Netwerk en doelgroep

Alarmeringen.nl biedt meerdere interessante advertentiemogelijkheden waarmee u onze doelgroep kunt bereiken. Dit kan door middel van display advertising op desktop en mobiel (Premium en Automated) en we onderzoeken graag de mogelijkheden voor eventuele andere wensen.

Alarmeringen.nl is maandelijks goed voor meer dan 10 miljoen pageviews en heeft een uniek bereik van ruim twee miljoen (Google Analytics, januari 2021). De doelgroep is divers en grofweg evenredig verdeeld tussen man en vrouw. De helft van de bezoekers van alarmeringen.nl is ouder dan vijftig jaar en heeft een bovengemiddeld besteedbaar inkomen.

Premium display advertising

Alarmeringen.nl biedt posities met een hoge zichtbaarheid op zowel mobiel als laptop of desktop. Relevantie en bereik zijn hierbij sleutelwoorden. Om campagnes optimaal te laten presteren, bieden wij meerdere targetingmogelijkheden, van locatie/omgeving tot op basis van keyword op een specifiek onderdeel van de site.

Programmatic buying

Via programmatic buying kunt u geautomatiseerd advertentieruimte inkopen. Dit kan onder meer via Google AdX. Tevens is het mogelijk om af te wijken van de standaard biedingsregels via zogeheten Private Marketplaces (PMP). Hiermee kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt voor bijvoorbeeld de floor prices die worden gehanteerd of de formaten die kunnen worden gebruikt.