Almere - Jongen gewond door vuurwerk

3 januari 2017 11:46
Bron: Politie.nl

Maandagmiddag 2 januari raakte een 9-jarige jongen uit Almere gewond toen er vuurwerk naar hem gegooid werd op de Jan van Goyenstraat. De politie zoekt getuigen.

Rond 16.40 uur was de jongen samen met een vriendje aan het spelen in een speeltuintje aan de Jan van Goyenstraat. Een groepje jongemannen was met vuurwerk aan het gooien en gooide een stuk vuurwerk naar de vriendjes toe en renden weg. De twee jongens probeerden rende weg, maar een stuk vuurwerk ontplofte bij het slachtoffer in de buurt. De Almeerder en zijn vriendje renden naar huis waar bleek dat de 9-jarige brandwonden heeft aan zijn arm en gezicht. Hiervoor werd hij in een ziekenhuis behandeld. 
Tips!
De vier jongemannen zouden rond de 18 jaar zijn waarvan twee met een lichtgetinte huidskleur en twee met een blanke huidskleur. Degene die het stuk vuurwerk gooide, heeft een blanke huidskleur, blond haar en hij droeg een donkerblauw vest.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien van het gooien met vuurwerk? Weet u wie de verdachte is? Meldt u zich dan bij de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Flevoland Almere

  • 284fee1c6dd58dd43dbc57d8fb5fb6f2