KIEK UUT - Online Talkshows in de Achterhoek in Aalten, Berkelland, Winterswijk, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Oost Gelre, Bronckhorst

Foto: politie.nl

28 april 2021 09:14
Bron: Politie.nl

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert in samenwerking met zeven gemeenten in de Achterhoek de online talkshow KIEK UUT, gericht op ondernemers. Vanuit het gemeentehuis in Gemeente Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk gaan onder leiding van PVO Oost-Nederland burgemeester, een vertegenwoordiger van politie, een adviseur van het CCV en een ondernemer met elkaar in gesprek over ondermijnende criminaliteit.

 

De georganiseerde misdaad maakt voor haar activiteiten steeds vaker gebruik van de diensten en faciliteiten waarover de bovenwereld beschikt. De onderwereld krijgt op die manier steeds meer invloed op het maatschappelijke leven met alle consequenties van dien. In de talkshow wordt dieper ingegaan op de verschillende vormen die deze ondermijning kan aannemen. Wat zijn de gevolgen voor ondernemers en, nog belangrijker, wat kunnen ondernemers doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden. Het motto is: KIEK UUT, je kunt maar een keer NEE zeggen.

Aanmelden

Op de site van PVO Oost-Nederland (https://www.pvo-oostnederland.nl) kunnen belangstellenden zich aanmelden. De data voor KIEK UUT zijn:

  3 mei: Gemeente Aalten10 mei: Berkelland17 mei: Winterswijk25 mei: Doetinchem31 mei: Oude IJsselstreek10 juni: Oost Gelre14 juni: Bronckhorst

Alle online talkshows kunnen worden teruggekeken op het Youtube-kanaal van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (https://www.youtube.com/channel/UCsD7B6S0EX-SZmYJ-35FYxA) na afloop van de laatste aflevering in Bronckhorst.

 

RV