Apeldoorn - Politie zoekt getuigen van overval op winkel

9 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Op maandag 7 december vond een gewapende overval plaats in een winkel aan de Reigersweg. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op die iets hebben gezien zich te melden.

Even voor 18:00 uur kreeg de politie een melding dat een gewapende man de winkel was binnengekomen. Hij sloeg een medewerker en riep om geld. Hierbij hield hij een op een vuurwapen gelijkend voorwerp vast. Met een onbekend geldbedrag aan buit verliet hij even later de winkel en verdween op een fiets via de Duivenlaan in de richting van de Arnhemseweg. Agenten waren snel ter plaatse, maar troffen de verdachte niet meer in de omgeving aan. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien wat daarbij kan helpen.
Signalement
Van de verdachte is een signalement bekend. Het betreft een blanke man met tenger postuur. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent. Hij droeg een wit T-shirt en een grijze joggingbroek. Hij vertrok op een zwarte, gammele oma fiets.
Heeft u iets gezien? Dan spreken we u graag
Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen in het onderzoek? Misschien heeft u de verdachte zien wegfietsen? We spreken u graag! Neem contact met ons op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

2018198418 JR