Getuigen en camerabeelden gezocht voor woningoverval Beesd.

1 juli 2022 13:22
Bron: Politie.nl

Donderdag 30 juni is een vrouw overvallen door twee mannen in haar woning aan de Prins Willem-Alexandersingel. De politie is meteen een onderzoek gestart en is op zoek naar camerabeelden en getuigen.

Rond 22.15 uur drongen de daders de woning binnen. Ze bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen en eisten geld. Na een korte zoektocht door de woning vertrokken de mannen met een handtas en een geldbedrag. Het slachtoffer is hierbij niet gewond geraakt.

Signalement

De daders zijn rond de 20 á 30 jaar oud, hebben een smal en slank postuur en zijn rond de 1.85 meter lang. Ze hebben beide een lichte huidskleur en droegen die avond zwarte schoenen, zwarte kleding en een zwarte bivakmuts.

Getuigen gezocht

We zijn direct een onderzoek gestart en hebben inmiddels al meerdere getuigen gesproken. We willen graag meer informatie ontvangen om deze daders op te sporen.

Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Prins Willem-Alexandersingel rond 22.15 uur?Heeft u camerabeelden waar mogelijk iets op te zien is?Heeft u de dagen voorafgaand aan de overval iets opvallends gezien of gehoord?Wie weet meer over deze overval?Mogelijk hebben de daders de handtas weggegooid. Wie heeft deze aangetroffen?

Heeft u informatie? Neem dan contact op via 0900-8844.

2022295297 AC