Doorwerth - Mannen doen zich voor als agenten bij bejaarde vrouw

15 februari 2019 10:58
Bron: Politie.nl

De politie waarschuwt voor twee nepagenten die gisteren geprobeerd hebben een bejaarde vrouw in Doorwerth te beroven. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die ook ongewenst bezoek van het duo hebben gehad.

Aan het eind van de ochtend kwamen twee mannen aan de deur bij de vrouw. Ze gaven aan van de politie te zijn en lieten ook een legitimatiebewijs zien waaruit moest blijken dat ze van de politie waren. Ze probeerden zichzelf naar binnen te praten door aan te geven dat er was ingebroken en dat ze geld en sieraden kwamen terugbrengen. Toen de vrouw aangaf geen geld en sieraden te missen, vertrokken de twee mannen weer. De politie is een onderzoek gestart naar het duo.
Signalement
Het gaat om twee mannen van rond de 50 jaar oud. Ze hebben een fors postuur, zijn netjes gekleed en één man is wat kleiner dan de andere. Mogelijk had één van de mannen een kleine camera bij zich.
Direct 112 bellen!
Krijgt u deze twee mannen aan de deur? Bel dan direct 112. Heeft u al eerder een bezoekje van het duo gehad? En heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan via 0900-8844. Uw informatie kan helpen in het onderzoek naar het duo.  

(2019068295 AC)